MelkwegHH-modderpompNoodzaak van onderhoud-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

MelkwegHH-modderpompNoodzaak van onderhoud

vrijgavetijd: 2023-01-29 17:24:58

   Het hogedrukwater stroomt met een zeer hoge snelheid naar de ruimte die de oorspronkelijke bel inneemt en vormt een slagkracht. Het metalen oppervlak van de pomp was vermoeid en beschadigd door deze schokken. Cavitatie wordt veroorzaakt door luchtbellenbraak en materiaalstamping als gevolg van het verschil in luchttemperatuur en -druk   Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden,   Bepaling van de stroming   Dit fenomeen toont aan dat het falen van de pomp niet alleen een materiaalprobleem is, maar herinnert de pompontwerpers en -producenten er ook aan dat de pomp naast goede werkomstandigheden ook een goede corrosiebestendigheid, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur moet hebben. De pomp moet worden ontworpen naast de conventionele ontwerpmethode van vloeistofmechanicaCugirName,   Balans van.ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,   Bovendien wordt de rioolwaterpomp meestal aangedreven door een motor, die ook enige tijd og hoeveelheid vereist bij het in- en uitschakelen, zodat het in feite tot een zekere mate tijdens gebruik kan worden aangepast. De dompelmestpomp moet een lijn gebruiken wanneer in gebruik


MelkwegHH-modderpompNoodzaak van onderhoud



   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling, landbouwirrigatie, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.   Het gebruik van de brandcontrolekast kan de werkefficiëntie van de brandpomp verbeteren. De brandcontrolekast kan voldoen aan de s die niet door een enkele brandpomp kunnen worden verstrekt, zoals die van gelijktijdige opstart. In sommige gevaarlijke situaties kan een enkele brandpomp niet aan de behoeften voldoen, en meerdere brandpompen zijn vereist om tegelijkertijd te werken,MelkwegVerticale mestpomp,   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.Totale kosten,   Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is is het vaak lastig om het te installeren. Wanneer het later wordt gebruikt, zal de plaats waar het actief is ook beperkt zijn. Als de apparatuur   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten,MelkwegPijpleidingspomplichaam, zoals zandsteen, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.


MelkwegHH-modderpompNoodzaak van onderhoud



   Het maakt niet uit welk type drijfmestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!Installatievoorwaarden,   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.   Werking,MelkwegPomp voor boorvloeistof, onderhoud en onderhoud Tijdens de werking van de elektrische pomp, altijd de stroom, voltmeter en waterstroom observeren, en streven ernaar om de elektrische pomp te laten werken onder de nominale werkvoorwaarde.   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.Melkweg,   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.   De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen