Ciego de AvilaQJ dompelpompStabiliteitskracht in de constructie-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Ciego de AvilaQJ dompelpompStabiliteitskracht in de constructie

vrijgavetijd: 2022-09-06 07:36:05

   Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming onvoldoende veerdruk, breuk, enz.   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.Ciego de Avila, onderhoud en onderhoud Tijdens de werking van de elektrische pomp, altijd de stroom, voltmeter en waterstroom observeren en streven ernaar om de elektrische pomp te laten werken onder de nominale werkvoorwaarde.   De pakking seal, hulpwaaier seal en mechanische seal worden hoofdzakelijk gebruikt. Onder hen heeft de pakafdichting kleine lekkage nodig en is niet geschikt voor het transporteren van giftige, corrosieve en kostbare vloeistoffen; De afdichting van de hulpwaaier berust op de omgekeerde druk van de tweeEbolowa.,Ciego de AvilaDuiken met rioolwaterpompen,Ciego de Avilaslibpomp,   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.   De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.


Ciego de AvilaQJ dompelpompStabiliteitskracht in de constructie



efficiëntie. Dus we opnieuw gebruiken   De stamless dompelpompproducten met vroege modellen en parameters zijn ook de meest gebruikte dompelpompproducten. Het is WQ dompelbare rioolpomp serie. Aangezien de waaier van deze reeks dompelbare rioolpomp de structuur van de dubbele bladwaaier goedkeurt,Ciego de AvilaWQ dompelrioolwaterpomp, is het niet geschikt voor deze reeks dompelbare rioolpomp om een stam te vormen bij het vervoer van rioolwater   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter, wanneerBeheer van apparatuur,   Draai dan de compressiemoer op de pakklier gelijkmatig aan om de vloeistof in druppels uit te lekken, en besteed aandacht aan de temperatuurstijging buiten de pakkamer.   Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is, is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer ab   Druk. Daarom moet in dit systeem een drukmeter worden geïnstalleerd om te controleren of de druk aan de eisen voldoet.


Ciego de AvilaQJ dompelpompStabiliteitskracht in de constructie



   De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, evenals voor geavanceerde technologieën, met name in de mijnbouw, chemische, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerdAfdeling beheer,   Hoofd verwijst naar de energie verkregen van de pomp door het eenheidsgewicht van vloeistofoutput door de pomp, dus   absorberen modder uit open caissons en putten.   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogenCiego de Avila,   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.   De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.   Om de efficiënte werking van de ondergedompelde mestpomp te verzekeren, moet de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat regelmatig worden aangepast om het tussen (.-mm) te houden. Naast de controle van de stroom en druk tijdens de werking van de pomp mag de motor de nominale stroom van de motor niet overschrijden. Bewaak de olieafdichting en het lager op elk moment

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen