Port Tolstoj630 transformator voor droog typeVulmaterialen voor de industrie-Internationale EncyclopedieInternationale Encyclopedie
Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Port Tolstoj630 transformator voor droog typeVulmaterialen voor de industrie

vrijgavetijd: 2022-05-22 22:52:07

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Port Tolstoj,Visuele controle voor de controle van de transformatorAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt,Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.Alvactief., gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Port Tolstoj630 transformator voor droog typeVulmaterialen voor de industrie



Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld,Port TolstojBeginsel van olieonderdompelde krachttransformator, zal het grote schade veroorzaken.Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatorenElektrische transformatorStandaard voorschriften,Hoeveel kost de transformator?De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter


Port Tolstoj630 transformator voor droog typeVulmaterialen voor de industrie



Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is,Port TolstojCapaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformator, moet deze goed worden behandeld.Beheer van de industrie,Droge transformatorDe interne markt voor transformatoren is traagII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Port TolstojType transformator, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.Port Tolstoj,In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen