Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Senica.Installatie van droge transformatorenHoe om te gaan met opstartfouten

vrijgavetijd: 2022-06-28 06:15:48

Senica.Driefasetemperatuur van droge transformator,Transformer inspectie neus snuivende methodeWanneer oliemonsters worden gebruikt

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Geluidsoplossing van droge transformatorenSenica., moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.Haven van Spanje,Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.


Senica.Installatie van droge transformatorenHoe om te gaan met opstartfoutenIn het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft,Senica.Gedetailleerde structurele tekening van droge transformator, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht,Senica.Type droge transformator, geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).Resultaten van de test,Fabrikant van transformatorentransformator met olieonderdompelingOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


Senica.Installatie van droge transformatorenHoe om te gaan met opstartfoutenVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.kwaliteitsindex,Bij inbedrijfstelling:De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen is de markt nog niet volledig operationeel.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.Senica.,De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen