Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van bouwmaterialen   

Tetzelfs.35CrMo dikke wand naadloze pijpInternetmarketing biedt nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling

vrijgavetijd: 2022-06-23 00:46:25

en kan krachten in twee richtingen weerstaan.onder meer warmgewalst gewone I-beam-Light I-straal en breede parallelle been I-straal (H-straal). De taille breedte van de gewone I-balk in China is ~ mm, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenzijde van het been is : Het dimsysteem van de wals I-straal omvat direct rolpass-systeem, cross rolpass-systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.Tetzelfs.,Materiële eisenOplossing van dehydrogenering: de gelegeerde pijp moet na passieve behandeling worden uitgedroogd om alkali embritting te voorkomenEpiales,Tetzelfs.SA213T91 gelegeerde pijp,I-straal is een lang stripstaal met groef, dat tOnder de werking van thermische stress,Tetzelfs.Q235B warmdipsaus gegalvaniseerde gelaste pijp, omdat de aanvankelijke temperatuur van de oppervlakte laag lager is dan die van het hart en de krimp is groter dan die van het hart, het hart wordt getrokken. Aan het einde van de koeling, omdat het uiteindelijke koelvolume krimp van het hart niet vrij kan worden uitgevoerd, wordt de oppervlaktelaag gecomprimeerd en het hart wordt getrokken. Dat wil zeggen, onder de werking van thermische stress, wordt het oppervlak van het werkstuk eindelijk gecomprimeerd en wordt het centrum getrokken. Dit fenomeen wordt beïnvloed door factoren zoals koelsnelheid, materiaalsamenstelling en warmtebehandeling. Hoe sneller de koelsnelheid, hoe hoger het koolstofgehalte en de samenstelling van legeringen, hoe groter de ongelijke plastische vervorming veroorzaakt door thermische belasting tijdens de koeling, en hoe groter de laatste restspanning. Aan de andere kant, en de relevante grenswaarde nauwkeurigheid of verandering van het uiterlijk is niet gemakkelijk te veranderen.


Tetzelfs.35CrMo dikke wand naadloze pijpInternetmarketing biedt nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelingPeak crackDe formele implementatie van de lasseringsnormen en toepassingsprocedures heeft een positieve rol gespeeld in de productkwaliteit en de versnelde popularisatie en toepassing.Technologie voor de verwerking van droge stoffen: na passieve behandeling moeten de delen worden gedroogd met luchtcompressie of warm gas, of kan een droogbehandeling of drogen in de lucht worden gekozen.Eerst de klant.,Wat we nu echter moeten doen, is het niveau van de productie-technologie van China en-; verbeteren; het productieproces van C-staal en de formulering van relevante industrienormen en inspectienormen versterken. C-sectie staalproducenten moeten nauw contact onderhouden met vrachtwagenfabrikanten en meer communiceren. Op die manier is het beter voor de fabrikanten van C-staal om C-sectie staalproducten te produceren die geschikt zijn voor de vrachtwagenindustrie.Omdat een gelegeerde pijp een zeer unieke pijpmontage is, moeten we passende methoden gebruiken om de installatie in het geval van installatie uit te voeren, zodat de prestatieindex van de gegevens wordt gewaarborgd. Over het algemeen zullen we bij het installeren van legeringen pijpen enkele flenzen en ellebogen gebruiken om ze te repareren zodat de grondstoffen zeer goed kunnen worden bevestigd. Daarom moeten we bij de uitvoering van het gebruik de kwaliteit van de flenzen en ellebogen garanderen, zodat het werkelijke effect van de assemblage van gelegeerde buizen wordt gewaarborgd. Als er op de pijpleiding onderdelen van het instrumentenpaneel moeten worden gemonteerd, moeten ze samen worden geïnstalleerd.X-ray- of ultrasone tests moeten worden uitgevoerd voor de reparatie van het lassen van gelegeerde buizen, het lassen van strippend staal en de circumfferentiële naad. Voor het spiraallassen van staal voor het vervoer van ontvlambare algemene vloeistoffen moeten yibai%sx-stralen of ultrasone tests worden uitgevoerd. Voor het spiraallassen van gelegeerde pijpen voor het vervoer van water afvalwater, gas, verwarmingsstoom en andere algemene vloeistoffen,Tetzelfs.C-276 gelegeerde pijp, moet een inspectie van de monsterneming met röntgenstralen of ultrasone tests (%) worden uitgevoerd.


Tetzelfs.35CrMo dikke wand naadloze pijpInternetmarketing biedt nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelingBelangrijkste technische kenmerken van gelegeerde pijp:Met hoeveel?,I-straal, ook wel bekend als universele straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.na de inspectie van de kwaliteit van het lassen en zo nodig na het lassen van niet-destructieve tests. Controleer het lasseringsniveau en de hoeveelheid lasmaterialen bij elke kruising.Speciale rolmethode. Wanneer het moeilijk is om om een of andere reden de vereiste I-straal door de gebruikelijke rolmethode te rollen kan de speciale rolmethode worden gebruikt om de vaardigheden van ongelijke vervorming en passeerontwerp volledig te benutten. Bijvoorbeeld, wanneer het knuppelgedeelte smal is en de I-straal breed moet worden gerold, kan de walsmethode worden gebruikt; Bijvoorbeeld, wanneer de billet breed is en kleine I-balk moet worden gerold, kan de negatieve rolmethode worden gebruikt Spreiding roling, enz.Tetzelfs.,Methoden voor de efficiëntie bij de toepassing van C-staalPlan : koolstofstaal met een koolstofgehalte dat groter is dan .% en gelegeerde pijp met chroom ten minste %Wanneer het wordt gebruikt voor grondverwarming en warm voorjaar vervoer, kan het voldoen aan de eisen van koeling en het praktische effect van minder schade te bereiken. Het is van toepassing op de waterconserveringstechniek, mijnbouw en andere industrieën om te voldoen aan de bepalingen van koude

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen