Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

La Salud.Parameters van een distributietransformator voor 10kVBerekeningsmethode voor containervolume

vrijgavetijd: 2022-09-06 15:10:55

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o'klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).La Salud.Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading,La Salud.Specificatie en model van droge transformator, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.Songa.,Elektrische transformatorBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,La Salud.Prijs van 1600KVA-transformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


La Salud.Parameters van een distributietransformator voor 10kVBerekeningsmethode voor containervolume



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.Elektrische transformator-installatieInterpretatie en observatie,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


La Salud.Parameters van een distributietransformator voor 10kVBerekeningsmethode voor containervolume



Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Kwaliteitsdocumenten,Oorzaken van brand in transformatorAfgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, handel, luchthavens,La Salud.Controletabel van box type transformator, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.La Salud.,De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Synoniem

Geen synoniemen