Maak een item aan
Internationale Encyclopedie  > categorie  >  Encyclopedie van machines en industriële apparatuur   

Pieksamaki.S11 technische parameters van de transformatorDe prestaties van weerstand tegen carbideprecipitatie:

vrijgavetijd: 2022-05-23 19:45:54

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd,Pieksamaki.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:Look van olie van gietijzeren delenPieksamaki.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.Dry type transformator bedrijfPaulista.kgm,Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer,Pieksamaki.Droge type transformator model scb10,Pieksamaki.transformator voor droog type 1250kva, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.


Pieksamaki.S11 technische parameters van de transformatorDe prestaties van weerstand tegen carbideprecipitatie:lekkage van olie op elektrische lasstandControleoor voor omzetterslekkage van zegeloliedetailhandelaar,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.


Pieksamaki.S11 technische parameters van de transformatorDe prestaties van weerstand tegen carbideprecipitatie:Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.Handig en efficiënt,De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.Pieksamaki.,Verspreiding van het geluid van droge transformatorNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.Het geluid van droge transformator komt van

Bijlagenlijst


0

De inhoud van de vermelding is alleen ter referentie Als u een specifiek probleem moet oplossen (vooral op het gebied van recht, geneeskunde, enz.), Is het raadzaam om professionals in de relevante velden te raadplegen.

Als u denkt dat dit bericht moet worden verbeterd, alstublieft Bewerk

Vorige Horki.Prijs van de wapenmouwHet belangrijkste punt of het echt is:    De volgende Cook eilanden403ss plaatEen lichtpuntje in de marktvraag

Synoniem

Geen synoniemen